Är gåvokort en bra present till de anställda?

GåvokortVad bör ens anställda få för gåvor? Det är en aktuell fråga varje gång någon på kontoret fyller år, samt när julen närmar sig. Ett gåvokort företag är en särskild typ av presentkort som säljs uteslutande till företagskunder. Det levereras i en snygg förpackning och det går även att få gåvokort som trycks med motiv efter önskemål.

Ett gåvokort skiljer sig dock från ett vanligt presentkort. Om ett vanligt presentkort oftast är för en konkret summa pengar eller för en konkret vara så ger gåvokortet större valmöjligheter för den som fått det som gåva. Systemet är upplagt så att den som får kortet själv loggar in på leverantörens hemsida och får ange sin speciella kod som står på kortet, sedan får man upp ett val av olika presenter man kan välja emellan. Den present man väljer skickas hem till en på posten.

Är då gåvokort en bra present till ens anställda? Det är kanske inget superpersonligt, men det är klart personligare än t.ex. ett vanligt presentkort. Ett gåvokort brukar också vara väldigt snyggt till designen och komma tryckt på kvalitativt papper, det är alltså inget trist plastkort i kreditkortsformat som det rör sig om.

En stor fördel med gåvokort företag är att de också är en rätt ovanlig present, det är inte alla som kan få tag på ett sådant. Och ytterligare en fördel är ju självklart att gåvokortets mottagare själv kan välja present bland en rad olika gåvor. Detta gör att gåvokort fungerar bra för till exempel julklappen från företaget, då det finns många olika viljor men då klapparna ofta måste vara enhetliga.

Så om du söker en enkel och samtidigt uppskattad present som också delvis sticker ut från mängden, satsa på gåvokort! Du beställer direkt på nätet och korten skickas till ditt företags postadress.

3 Oct 2013