Att inte tappa lusten

Det kan hända att man tappar lusten ibland om man är i ett långvarigt förhållande, vilket i stort sett är ganska normalt – precis som med allt i livet har man toppar och dalar, så det är inte konstigt att man som par kanske inte har sex på ett lite längre tag, eller har dåligt sex. Trots allt beror ju bra sex på en rad faktorer, och om båda partners kanske är trötta och stressade på jobbet är det självklart lite svårare att få till det.

Det gäller dock att inte tappa lusten helt, att inte låta sexlivet avdomna (eller slakna för att använda en mer pornografisk term), för då finns risken att man helt plötsligt vaknar upp en vacker (eller förmodligen inte så vacker) dag och kommer på att man inte tänder på varandra längre.

För att inte låta detta hända är det alltid bra att försöka variera ens sexliv. Tro det eller ej, bra inspiration kan man ofta få om man besöker någon affär som säljer sexhjälpmedel – numera går det ännu enklare att göra detta genom att gå in på en näthandel, till exempel Nordiclovestore.se som är en oerhört välsorterad vuxenbutik. Om inte annat så kan det aldrig skada att köpa en väldoftande massageolja eller annan typ av erotisk kräm eller liknande. För vem uppskattar inte en god massage?

På tal om massage kan faktiskt just massagestavar vara något som höjer lusten – för både honom och henne, det gäller bara att vara kreativ och öppen. Hur som helst, att besöka en sådan sida kommer ge många olika uppslag till olika kreativa sexlekar som hjälper er att hålla uppe ångan i relationen.

En stor fördel med att allt sker online är att man slipper lämna hemmet. Även om det inte är något pinsamt egentligen så tycker ju många fortfarande att det kan vara skämmigt att gå in på en sådan butik i det verkliga livet, så att besöka en butik som Nordiclovestore gör att man till och med slipper den biten – och om man bestämmer sig för att beställa något så får man snabb och diskret leverans direkt till brevlådan.

23 Oct 2013