Att köpa julklappar till anställda

Det är aldrig lätt att köpa julklappar till sina anställda, särskilt om man har ganska många som behöver klappar. Alla har ju olika önskemål och personligheter, vilket leder till att det är svårt att köpa klappar – och ofta blir det så att man handlar något tråkigt och opersonligt, något som inte kan gå helt fel men som heller aldrig blir helt rätt.

Ett bra tips för dig som ska köpa julklappar till anställda är att handla online. Dels slipper du stressen som julhandlande i butik innebär, för i ärlighetens namn är det ju nog ingen av oss som uppskattar att stå i överfulla butiker i våra ytterkläder bara för att köpa presenter. Och alla köer! Ju närmare julen, desto mer folk, desto längre köer och desto mer stressande blir presentköpandet. Köper du däremot på internet kan du handla julklapparna utan att lämna kontoret, du kan i lugn och ro välja ut de bästa presenterna samt snabbt och enkelt jämföra priser och utbud – något som inte är helt enkelt om du står i ett knökfullt varuhus.

Ännu bättre är det om du inte är ute i sista stund. Genom att handla julklapparna i tid kan du på en gång ta bort en stor del av stressen som är kopplad till julklappsköp åt dina anställda. Har du ordnat allt redan i november är det bara att vänta på företagets julbord, eller när ni nu delar ut klappar till de anställda.

Tänk också på att roliga och intressanta julklappar uppskattas och drar till sig uppmärksamhet och försök också tänka på vad dina anställda gillar. Om ni till exempel planerar ett teambuildingevent i fjällen under vintern, ge gärna bort en relaterad julklapp som går att använda i skidbacken!

Genom att följa dessa enkla tips hoppas vi att du slipper det mesta av den julrelaterade stressen som kan infinna sig när man ska köpa klappar åt sina anställda.

9 Oct 2013