Att köpa logotyp

LoggorNär det kommer till att köpa logotyper så är det till Logokompaniet du ska vända dig. Hos oss får du en unik design på din logotyp som visar vad ert företag står för. När det kommer till att designa logotyper med kvalité till billiga priser så är det här oss hos du kan få det. Vi använder inga mellanhänder och du får alltid ett fast pris hos oss.

Att designa en logotyp

Hur går det till när man ska designa sin logotyp? Först och främst måste du vara medveten om vad det är för värderingar ditt företag har och vilka du vill visa utåt. Eftersom en logga ska spegla ert företag så är det bland det viktigaste. En logotyp ska även kunna förknippas med ert varumärke för övrigt. Utöver det så kan dessa saker även tänkas på:

  • En egen identitet är något din företagslogga bör ha, samt att den ska kunna särskiljas från andra logotyper
  • En unik design på logotypen är viktigt liksom att den ska kunna kännas igen
  • Er logotyp ska vara lätt att läsa och lätt att förstå
  • Logotypen behöver en intressant design

Här hos Logokompaniet kan du få din logotyp billigt men utan att kvalitén är sämre för det. Vi designar din logga utifrån ditt företags värderingar ser till den den visuella delen av logotypen. Dessutom kombinerar vi det med att ge din företagslogga en design som är unik, lätt att minnas och som speglar ditt varumärke på ett bra sätt. Hos oss på Logokompaniet får du en logotyp som passar dig och ditt företag.

Att beställa är lätt

Eftersom du enkelt kan beställa din logotyp online så tar det bara ett par dagar för dig att få den levererad. Vi använder oss inte av några mellanhänder samt att du får alltid ett fast pris hos oss. Vi har även nöjdhetsgaranti på 100 % på alla våra logotyper.

27 Jul 2014