Att köpa parfymer online

parfymEn allt större del av handeln flyttar ut på internet. Nätet suddar också ut gränserna mellan olika länder, då man kan beställa varor av butiker även i andra länder. Numera är tjänster som Ebay och Amazon, där varorna ofta skickas från Kina, Tyskland, Storbritannien eller något annat land, populära. Samma sak gäller när det kommer till köp av parfymer online, du kan beställa från en rad olika butiker i en rad olika länder.

Men varför ta sig besväret när du istället kan beställa av en svensk parfymbutik som håller en minst lika låg prisnivå som utländska konkurrenter? Därtill slipper du oroa dig för förfalskade parfymer eller parfymer av dålig kvalitet, du har garantier om att parfymerna ej är stulna eller anpassade för en annan marknad (EU har jämförelsevis väldigt strikta regler på vad för typer av kemikalier parfymer får innehålla, medan t.o.m. USA har mycket lösare regler, vilket gör att USA-köpte parfymer kan vara skadligare än parfymer köpta inom EU).

Butiken vi talar om heter Eleven (förresten – klicka här för att hitta Eleven rabattkod) och har funnits ända sedan år 2000. Den har över 800 varumärken och 20000 produkter i lager, beställningarna expedieras i princip omedelbart (alla gånger vi beställt har parfymen levererats inom 24 timmar) och allt fungerar klanderfritt.

Eftersom denna butik, om funnits online sedan 2004, är svensk innebär det förutom den extra säkerheten (svensk lagstiftning rörande returer och dylikt gäller) också att du har en mängd olika betalningsalternativ att välja mellan. Du kan till exempel handla mot faktura, något som är en omöjlighet när det kommer till utländska butiker, men något som samtidigt är mycket invant och bekvämt om man bor i Sverige. Därtill har du också möjlighet att delbetala, även det kan komma smidigt till hands om man lägger en större order och inte kan betala hela summan på en gång.

Så vi rekommenderar Eleven.se varmt – det finns ingen anledning att använda sig av utländska handlare om de inhemska är så pass bra!

20 Aug 2013