Den perfekta tapeten för barnets rum

Snygg tapetDet är roligt att göra det fint i ett rum som är till för barn för man får så fria händer vad gäller färger och stil. Barn tycker om dekorationer som man aldrig skulle kunna använda sig av i ett vardagsrum trots att man kanske har god lust att göra så. Den som drömmer om fototapeter med robotar kanske kan få in detta på gästtoaletten men ännu enklare blir det i barnens rum. Med fototapet så kan man skapa helt unika miljöer med motiv som är helt fantastiska. En barntapet bör vara fantasifull men också harmonisk så det kan vara smart att betänka hur man använder sig av den för bästa möjliga resultat.

Coola mönster

Om man har lite äldre barn så kan man ju tillsammans ta en titt på fototapeter för barn och komma fram till vad som skulle kunna tänkas passa. Det är ju trots allt så att tapeten man väljer kommer att sitta där under några års tid och då kanske det inte alltid fungerar med vilket motiv som helst. Det går att dekorera rummets väggar med

  • Tecknade motiv

  • Stora bilder

  • Fantasifulla mönster

  • Enklare färger

Vill man ha en fin effekt så kan man ju låta tre väggar vara i en enklare färg och sedan slå upp en tapet med en stor bild på den fjärde väggen. En bild på en cool robot kan uppskattas av det lilla barnet såväl som av tonåringen som fortfarande ser den som ett unikt inslag i rummet. Oavsett vilket mönster man väljer så är det viktigt att rummet känns harmoniskt att vistas i. För starka färger kan leda till att det blir svårt att komma till ro och koncentrera sig på läxläsning i rummet.

31 Mar 2014