Enkelt att köpa linser online

biofintyFör inte så länge sedan beställde jag för första gången linser på nätet. Det var en kompis som tipsade mig, han hade lyckats köpa linser till ett klart billigare pris än i butik. Dock stötte jag på ett stort problem, nämligen att det fanns ett så pass stort urval av butiker att det var svårt att förstå vilken butik som hade bäst erbjudande och villkor. Skriver man in ordet ”linser” eller ”kontaktlinser” i Google får man ju fram hur många resultat som helst.

Jag kollade ett par större butiker, men det går ju inte att hitta alla. Av en slump kom jag in på en prisjämförelsesajt, hittabilligalinser.se, där man automatiskt kunde jämföra linspriser hos 12 olika nätbutiker. Personligen tycker jag verkligen om Biofinitys linser, jag skrev in Biofinity på sajtens sökmotor och fick genast upp en prislista – där jag dels kunde se pris exklusive frakt, dels fraktkostnaderna, och något som var oerhört bra var att jag kunde se butikens rating – d.v.s. hur pass bra tidigare kunder värderat varje konkret butik!

Så till alla er som tänker på att köpa linser på nätet, skippa tidskrävande sökningar efter bästa pris på kontaktlinser och använd istället en prisjämförelsesida som gör jobbet åt dig helt automatiskt!

28 Aug 2013