Ett hotell med boende och konferensrum

Hovgård HotellMånga är på affärs- eller genomresa i Halmstad och söker ett boende för natten. Hotell Hovgård erbjuder rum, stugor och studios så väl som konferensrum för affärsmöten. Oavsett om du bor på hotellet eller hyr ett av konferensrummen så ingår alltid frukost eller fika. De moderna konferensrummen rymmer antingen 6 eller 24 personer och givetvis finns det även möjlighet till övernattning vid konferenser. Övernattningen sker i ett av standardrummen, stugorna eller en studio och normal incheckning är efter kl 15.00 om inget annat är överenskommet.
Vart du än bor på Hotell Hovgård så finns det alltid tillgång till TV, Wi-Fi, dusch och toalett. Det finns även en gemensam matsal för alla hotellgäster för frukost eller lunch. Om du vill bo en längre tid på gården så rekommenderas en studio som kan liknas vid en liten lägenhet. Här finns sittgrupp, matgrupp och har mer komfort än rummen eller stugorna. Alla studios är inredda med ett unikt tema efter djuren som tidigare bott på gården.
Angränsande till hotellet finns flera utflyktsmål så som golfbanor, Halmstad city, museer, loppisar mer mera. Det finns alltid fri tillgång till cykel vid boende så att du enkelt kan ta dig till de olika aktiviteterna. Välkommen att övernatta på Hotell Hovgård i en lugn och stilla gårdsmiljö.

4 Sep 2014