Få hjälp med hemstädning i Stockholm

StädningSlipp tröttsam städning

Städning av hemmet är förmodligen inte en av dina favoritsysslor, för även om det finns en liten andel människor som njuter av städprocessen så är hemstädning för de allra flesta inget mer än ett nödvändigt ont. Säkert skulle du hellre lägga all den tid du idag lägger på städning på något annat - som tid med familj, vänner, träning eller andra stimulerande aktiviteter.

Städenergi är städfirma i Stockholm som ser på städning med helt andra ögon. För Städenergi är just städning av människors hem, arbetsplatser och andra utrymmen det man brinner för och man erbjuder sina tjänster åt alla som önskar dem. Genom sina specialanpassade och flexibla lösningar kan alla som tröttnat på att städa nu överlåta slitgörat åt Städenergi - som sedan lämnar det nystädade utrymmet renare än någonsin.

Börja med en storstädning

Första gången som personal från Städenergi kommer till ditt hem för att städa så är det för en så kallad provstädning och det är då bra om du själv kan vara hemma den första stunden så att alla praktiska detaljer kan gås igenom. Därefter är du fri att vara borta när Städenergi städar - de tar fullt ansvar för att allt är i sin ordning när du kommer hem igen. Har ditt hem behov av en rejäl genomgång så kan du beställa storstädning också - många låter sina hem städas ur ordentligt en eller ett par gånger per år. Känslan av att vistas i ett helt genomstädat hem är oslagbar.

Specialanpassade lösningar

Den unika med Städenergi är att de erbjuder specialanpassade lösningar för städning i Stockholm och det är du som bestämmer behoven. Städenergi klampar inte bara in i ditt hem och städar det som verkar behövas, utan det är du som bestämmer vad som är viktigt för dig. Du anger också om du vill att dina egna städmaterial ska användas, eller om Städenergi ska stå för allt.

Kontakta Städenergi för mer information

7 Jun 2014