Faktura24 – ett enkelt faktureringsprogram

faktura24 hemsidaEtt problem som många har med fakturering är att deras faktureringsprogram är krångliga, svårhanterliga och tar lång tid att lära sig. Det är inte ovanligt med en längre inlärningskurva, och att man får ta flera veckor på sig bara för att bekanta sig med ett faktureringsprogram. Och det är ju inte något som är varken särskilt roligt eller inkomstbringande – tvärtom så är det ett tråkigt slöseri av tid.

Vi har testat något så pass ovanligt som ett lättanvänt faktureringsprogram – Faktura24. Ja, ni hörde rätt, ett lättanvänt faktureringsprogram!

Hur har då Faktura24 lyckats med denna bedrift, och är det inte så att det är för enkelt och amatörmässigt i sådant fall? Svaret på den andra frågan är nej – trots att programmet är väldigt simpelt till sitt upplägg har det en rad avancerade funktioner, det är ett fullvärdigt faktureringsprogram med alla funktioner man kan önska sig och kan tänkas behöva.

Svaret på den första frågan är att Faktura24 har ett oerhört intuitivt och smart användargränssnitt. Det finns ingen möjlighet att virra bort sig i en uppsjö av inställningar, konstiga ord och oförståeliga menyer. När du skapar ett konto får du kontouppgifterna via mejl, det är bara att logga in med dina uppgifter och sedan lägger du till företagsuppgifter och andra sådana saker.

Därefter är det bara att klicka den stora gröna knappen för att skapa en ny faktura. Sedan kan man direkt lägga till kunder, artiklar och fixa klart fakturaspecifikationen. Det går oerhört snabbt, smidigt och enkelt – någon minut och så är fakturan klar, och den går att skicka direkt från faktureringsprogrammet via e-post!

Så om du söker ett riktigt lättanvänt och bra faktureringsprogram - Klicka här för att skapa ett konto och testa!

10 Nov 2012