Jämför hyrbilspriser på Hyrbilguiden

När man ska hyra bil är det lätt hänt att man överbetalar, eftersom man knappast har möjlighet att jämföra alla uthyrares erbjudanden. Och det kan skilja sig rätt mycket åt för i princip samma bil på samma datum. Det går heller inte att i förväg räkna ut vem som kommer vara billigare, ena gången kan det vara t.ex. Hertz, andra gången Europcar, tredje gången Avis. Allt beror på en rad faktorer som man inte kan känna till, såsom tillgång, kampanjer, efterfrågan, specialerbjudanden och så vidare.

Därför rekommenderar vi att du använder dig av hemsidan www.hyrbilguiden.se nästa gång du ska hyra bil. Sidan säger sig samla in priser från hela 950 uthyrare! Den är på svenska och fungerar över hela världen, vilket är oerhört smidigt när man ska ut och resa.

Upplägget är väldigt enkelt - du skriver in var och när du vill hämta bilen samt när du vill lämna av den. Om du vill lämna av på annan ort så kan du också ange detta. Därefter klickar du på en knapp och Hyrbilguidens system tar fram en lista på alla erbjudanden som är aktuella för de datum du angett, billigast först. Du kan enkelt välja det som passar dig bäst.

Som vi skrev sker allt på svenska, alla hyresvillkor och övriga villkor går att läsa på svenska, så du undviker lätt risken för missförstånd (det är dock viktigt att du verkligen läser igenom allt, eftersom kraven och villkoren för t.ex. självrisk, helförsäkring och förares ålder kan variera från land till land). Du bokar direkt på webben och bilen väntar på dig när du kommer fram.

Hyrbilguiden funkar mer eller mindre över hela världen - vi testade vitt skiljda orter, och det var inga problem att få fram en bil på julafton i Harare (Zimbabwes huvudstad), lika lätt var det att få fram bilar imorgon på Sturups flygplats (i Malmö). Så nästa gång du är ute efter en hyrbil, se till att ta en titt på hyrbilguiden.se - du sparar såväl tid som pengar på att genomföra en bokning via dem!

28 Nov 2014