Måttanpassade diskbänkar från Fondamenta

DiskbänkNär man ska köpa en ny diskbänk så finns det en uppsjö av olika varianter att satsa på. Ofta har kök idag standardmått, men långt ifrån alltid. De kök som är av äldre modell och rustas upp med en ny diskbänk behöver ofta måttbeställas, och har du ett specialdesignat kök kan det också uppstå ett behov av en måttanpassad diskbänk.

Fondamenta har ett stort utbud av diskbänkar

fondamenta.se finns en myriad av olika diskbänkar att välja bland. Många stilar representeras, som t ex:

  • Måttanpassade diskbänkar
  • Heltäckande diskbänkar
  • Nedfällda diskbänkar
  • Planlimmade diskbänkar
  • Underlimmade diskbänkar

Hur väljer man bland alla diskbänkar?

När det som idag finns ett så pass stort utbud av olika diskbänkar att välja bland så är det bra att på förhand fundera ut vad för funktioner man behöver och vilken typ av estetik man är ute efter, för då går jakten på den rätta diskbänken mycket snabbare sedan.

Några ställningstaganden kan vara t. ex. storleken på köket - ett nätt kök ser kanske inte så harmoniskt ut med en stor diskbänk och vice versa. Lagar man mat ofta och mycket? Då kanske en rejäl diskbänk med djupa diskhoar är nödvändig? Har man ett specialdesignat kök så kanske en särskild estetik krävs? Osv. Hos Fondamenta kan du få personlig hjälp och råd, men det slutgiltiga beslutet ligger alltid hos dig.

Diskbänken är en central plats

Vare sig man vill eller ej så spenderar man ganska mycket tid i sitt kök och mycket av den tiden står man vid diskbänken. Det är här man förbereder mat, man skär, tvättar, hackar, måttar, blandar och sedan dessutom diskar upp efter sig när måltiden är intagen. Även om man har en diskmaskin så behöver man skölja saker i vasken och diskbänken används flitigt. Att ha en diskbänk som man njuter av att stå vid gör enorm skillnad för upplevelsen man har i köket när man genomför sina dagliga kökssysslor.

En snygg och praktisk diskbänk lockar till fler mysigt stunder i köket, och till mer umgänge medan kökssysslorna sköts. Att laga mat och tvätta undan tillsammans gör processen till en trevlig och social stund, så en snygg och praktiskt diskbänk betyder väldigt mycket.

14 Oct 2013