Några tecken för en bra flyttfirma

När man ska flytta är det alltid bäst att anlita en flyttfirma, eftersom man då slipper en väldans massa krångel som man annars garanterat råkar ut för. Att slippa ordna fram en flyttbil och bärhjälp är bara det värt en massa, det vet alla som någonsin anordnat ett flyttlag av vänner för att få hjälp med sin flytt.

Vad känneteckenar då en bra flyttfirma? Dels är det bra rekommendationer - hör dig för bland dina vänner, de kanske kan tipsa dig om en bra flyttfirma. Ett gott renommé är alltid bra och "jag fick er firma rekommenderad av X som flyttat för ett tag sedan" gör alltid att firman försöker göra ett ännu bättre jobb än vanligt.

Sedan är det viktigt att firman har tydliga kontaktuppgifter på sin hemsida och att det är enkelt att förstå vad det kommer att kosta. Om någon svarar "3-10 timmar" på ungefärlig tidsåtgång så är det inte så himla seriöst, eller hur?

Tydliga prisuppgifter bör också förekomma på hemsidan eller ges vid kontakt - frågar du vad det kommer att kosta så bör du kunna få ett klart och tydligt svar. Självklart är det omöjligt att säga till 100% vad ett jobb kommer ta, men du bör kunna få en ungefärlig prisbild +/- en timme eller ett par timmar.

Det är några saker som kännetecknar en bra flyttfirma. Vad gäller rekommendationer så kan vi rekommendera flyttfirman 1000 Flytt AB, du finner dem på www.1000flyttab.se!

11 Jul 2014