Öppna butik i Malmö

Lokal i MalmöÄr du sugen på att öppna en butik i Malmö? Bra val! Malmö är en mångfacetterad stad med oerhört mycket att erbjuda. Det finns en efterfrågan på variation här som knappt går att jämföra med någon annan stad. Butiker öppnar och stänger igen hela tiden, men det senaste årtiondet har intresset för Malmö stad ökat explosionsartat och varje år innebär en markant ökning av Malmös invånarantal. Butiker i Malmö går generellt väldigt bra, så känner du för att satsa på detta har du alla förutsättningar för att lyckas.

Hitta lediga lokaler i Malmö

När man ska öppna butik i Malmö så är ens första steg att få tag på en lämplig butikslokal. Malmö har mängder av intressanta lokaler att välja bland, men det är inte alltid så lätt att veta var man ska vända sig för att få tag på en ledig lokal i Malmö, än mindre vilka krav man kan ställa och vad som förväntas av en själv som intressent.

Innan man ger sig ut i lokalletardjungeln är det bra att ha vissa grundläggande saker klara för sig:

  • Vad ska min butik användas till?
  • Vilken storlek behöver jag ha på min lokal?
  • Vart i Malmö vill jag öppna min butik?
  • Behöver jag ett lager i samband med butikslokalen?
  • Vad ligger min budget på? Min/max.

Det finns väldigt många fastighetsförmedlare i Malmö, men deras utbud är i regel begränsat. En förmedlare har dock bred tillgång och är dessutom utsedd till Skånes bästa företag inom lokaluthyrning enligt Real Estate Öresund Award tre år i rad - Relier AB.

Relier AB hjälper dig i jakten på lediga lokaler i Malmö

Relier AB har funnits i sin nuvarande form i ynka fyra år, ändå är denna fastighetsförmedlare ansedd vara en av de allra bästa på Öresundsmarknaden. Vill du hitta den perfekta butiken i Malmö - snabbt, lätt och gratis - så är det Relier du ska vända dig till.

Relier betyder sammanfoga på franska och det är både vad Relier AB är och gör. Företaget är en sammanfogning av olika mindre fastighetsförmedlingsföretag och dess uppgift är att sammanfoga lokalintressenter med uthyrare. För den som vill hyra eller köpa en lokal eller fastighet i Malmö är Reliers tjänster helt kostnadsfria.

11 Oct 2013