Passande kökshandtag

KökshandtagNär man ska fixa till sitt kök kan det ibland vara svårt att hitta snygga kökshandtag som passar. Ett av de bästa tipsen jag har för att lösa detta problem är att helt enkelt kolla på nätet, och sedan beställa några handtag som liknar de du eftersöker, men är billiga. Mycket inspiration fick jag från en tysk sida Küchen-griffe.com, som hade ett stort utbud av handtag. Jag valde ut två handtag som jag trodde skulle passa och sedan letade jag efter dessa handtag på svenska sidor.

Efter ett tag hade jag lyckats hitta nätbutiker som hade båda handtag på lager, och till ett rätt bra pris också. Dock ville jag inte köpa grisen i säcken utan testa hur handtagen såg ut innan. Tänkte först köpa ett exemplar av varje, men då det var rätt dyra handtag hittade jag istället billigare varianter (jag ville ha aluminiumhandtag, men köpte istället liknande handtag i ett billigare material) och beställde några stycken.

Detta gjorde att jag fick en bra uppfattning om hur kökshandtagen skulle se ut när jag väl satte upp dem. Bestämde mig för en modell och köpte den, en vecka senare hade jag mina handtag. Tyvärr kommer jag inte längre ihåg exakt vilken internetbutik jag köpte av, det var trots allt ett år sedan, så jag kan inte tipsa er om den, men det finns som sagt många olika, gäller bara att leta lite så hittar du garanterar snygga och billiga kökshandtag.

19 Apr 2012