Presentreklam som märks

presentDet finns flera sätt att få presentreklam att märkas, och då man ser närmre på möjligheterna så kommer man även på vad som kan fungera riktigt bra för den egna verksamheten. Varje företag är unikt och därför kan man inte förvänta sig att en lösning kommer att ge samma resultat för olika typer av verksamhet. Viss presentreklam som pennor ser nästan alltid likadan ut, men även med en standardprodukt som en penna så kan man skapa unik presentreklam.

Om man till exempel jobbar med gratis pennor som presentreklam så kan man utveckla ett budskap som får folk att haja till då de ser pennan. Man kan också välja att trycka pennor som utlovar en viss belöning om den som får pennan tar sig till en viss sajt. Det blir helt enkelt lite skattjakt över det hela vilket tar presentreklamen till nya nivåer.

Man kan förstås också använda sig av unik presentreklam för att synas mer, och på senare år så har det blivit vanligare med produkter som har mycket lite med själva verksamheten att göra. Ett datorföretag kan till exempel använda sig att flotta köksredskap som presentreklam i hopp om att detta kommer att glädja folk i hemmet och därmed göra de uppmärksamma på företagets tjänster och produkter. Detta trots att datorföretaget inte alls säljer något som har med köket att göra.

14 Nov 2011