Rabattkod för Högskoleprovet övningsbok

RabattHögskoleprovet övningsbok är den marknadsledande övningsboken för dig som ska skriva högskoleprovet, den har fler än 200 sidor som är fulla med smarta lösningsknep, intelligenta strategier och riktiga övningsexempel.

Boken är upplagd precis som det riktiga högskoleprovet, detta för du ska förbereda dig på bästa sätt och vara beredd på allt som kommer på provet – så att du kan sätta dig ner och skriva ett toppresultat på högskoleprovet.

Du kan nu få 10% rabatt på Högskoleprovet övningsbok. Gå in på www.högskoleprovet.se och beställ boken, och ange rabattkoden HSP10 när du beställer. Du får boken 10% billigare!

Fler argument för Högskoleprovet övningsbok

Ännu inte övertygad? Högskoleprovet övningsbok är framtagen av pedagogiska proffs och det är den marknadsledande övningsboken på marknaden, den har funnits i många år och den uppdateras inför varje prov.

Alla övningsexempel är riktiga och metoderna som boken använder är väl beprövade och hjälper dig inte bara klara av att lösa de krångliga frågorna som kommer på högskoleprovet, utan du kan även lösa dem snabbare utan att slösa tid på onödiga uträkningar.

Leverans sker mot faktura direkt efter beställning och du har full retur- och ångerrätt inom 2 veckor från att du får boken. Så passa på och beställ Högskoleprovet övningsbok idag, och ange HSP10 för att få 10% rabatt!

8 Feb 2013