Slipp fakturera

Sälj dina fakturor till oss

FakturaDet finns många fördelar med att sälja sina fakturor. Kostnaden är i form av en liten avgift per faktura men för ett företag som ligger i startgroparna eller kanske går på knäna är den summan att betrakta som svinn - åtminstone i jämförelse med vad man får i utbyte.

Har man ett företag som ännu inte går med vinst med stora marginaler är varje månad ett vågspel och man kan aldrig slappna av ordentligt. Man är helt beroende på att ens kunder betalar sina fakturor i tid - och helst hade man sett att de betalat det i samma ögonblick som den utfärdas. Men så fungerar det ju inte.

Genom att låta oss på Aros Kapital köpa dina fakturor så får du:

  • Betalning direkt vid utfärdandet av fakturan och du slipper vänta tills fakturan går ut.
  • Du slipper oroa dig över fakturor som inte betalas - det ansvaret tar vi över med köpet.
  • Vid fall där fakturan inte betalas för vi en human och flexibel indrivning där vi är noga med att inte skada dina kundrelationer.

Fakturaservice

Du kanske inte vill sälja dina fakturor, men känner att hjälp med administrationen är välbehövlig? Då är Aros Kapitals fakturaservice värd att satsa på. Vi sköter all administration kring dina fakturor, från kuvertering och frankering, till inkassokrav - om det skulle gå så långt.

Fokusera på ditt företag

Företagare är i regel kreativa människor som vill lägga sin tid och energi på att föra sin verksamhet framåt och uppåt. Dyrbar tid ska inte behöva slösas på fakturaadministration och ingen oro för obetalda fakturor ska behöva skugga det kreativa flödet.

Med Aros Kapital vid din sida slipper du allt jobb med fakturering - det tjänar du på i längden!

26 Apr 2014