Spara pengar med kampanjkoder

kampanjDet finns mängder med pengar att spara genom att handla på nätet, det är något som de flesta konsumenterna i nuläget är medvetna om. Nätbutiker kan pressa priserna genom att slippa betala höga lokalhyror för butiker i ”premium”-lägen, d.v.s. i stadskärnorna eller i stora köpcentrum. Det räcker med en lagerlokal i ett avlägset beläget industriområde.

Att nätbutikerna kan pressa priserna är som sagt något som många redan vet om, men något som folk i gemen kanske inte är så medvetna om är kampanjkoder och var man kan hitta dem. Ett av de effektivaste knepen som nätbutiker använder sig av i konkurrensen mot varandra är just kampanjkoder, alltså särskilda koder som ger en större eller mindre rabatt på en konkret vara eller på hela sortimentet. Ibland är rabatterna så stora att det är uppenbart att butiken knappast kan gå med vinst, i sådana fall är den bakomliggande tanken att en kund som genomför ett köp säkert återvänder för att handla mer, men oavsett hur stor rabatten är så finns det pengar att spara för dig som kund.

Det enklaste sättet att hitta dessa rabattkoder på är genom att besöka en sajt som listar och jämför butiker, till exempel butiksjakt.se, där du hittar en rad olika koder som ger varierande rabatter för en uppsjö av nätbutiker. Till exempel kan man där i nuläget hitta kampanjkoder som ger 25% rabatt på inköp hos HM, 33% på Gina Tricot och så vidare – det finns alltså gott om möjligheter till att spara pengar så länge man lägger ner några minuter på att söka runt!

27 Jun 2013